Artiklar & Nyheter

Aktuellt

Dissertation om LSI!

Stefan Lindstam’s dissertation om LSI (FSI Führungsstilinventar på tyska) finns nu att beställa på amazon här. Boken är på tyska men undersökningarna som presenteras är gjorda i Sverige.

BP Plus

BP basprofil finns nu i en version med 21 logikfrågor insprängda. Dessa ger ett mått på numerisk och verbal slutledningsförmåga. BP Plus är inte tidsbegränsat och uppgifterna har ganska hög svårighetsgrad. Testpersoner berättar att det upplevs som omväxlande med de insprängda logikuppgifterna. Endast för övervakad administrering rekommenderas för BP Plus .

Utbildningstillfällen för certifiering våren 2019

12/3  Psykometri & begåvningstest (grund)

13/3  BP – Basprofil

14/3  LSI – Ledarstilsinventorium

10/4  Uppföljning, BP – Basprofil (fm)

10/4  Uppföljning LSI – Ledarstilsinventorium (em)

 

Pris: 4 000 kr exkl. moms/dag (2 000 kr exkl. moms/halvdag uppföljning)

Lunch, fika och utbildningsmaterial ingår.

 

En komplett certifieringsutbildning i respektive testverktyg omfattar 2,5 dagar (Psykometri & begåvningstest, BP el. LSI samt en halv uppföljningsdag). Om du är legitimerad psykolog eller tidigare har utbildat dig i ett testverktyg, behöver du inte delta i utbildningsdagen Psykometri & begåvningstest samt uppföljningsdagen.

Uppföljningsdagarna är alltid kostnadsfria för dig som redan är certifierad och betalar en årlig licens och vill fräscha upp dina kunskaper.

Även företagsinterna utbildningar kan ges.

Välkommen med din anmälan!

Kontakta oss gärna på info@psytest.se eller 040-661 05 10 om du har frågor kring våra utbildningar.

 

 

Share This