Psytest söker B2B Säljare

Din uppgift är att på ett övertygande och förtroendeingivande sätt visa personalchefer, HR-konsulter och personalansvariga hur de kan vässa sitt HR-arbete med Psytest’s unika testmetoder. Du arbetar självständigt med nykundsbearbetning: Du prospekterar, bokar dina egna möten, presenterar produkter i webmöten eller ute hos kund, offererar och följer upp fram till affär. Du får hjälp med produktutbildning, säljmaterial, rådgivning och viss administration. Kunderna finns i hela Sverige och i olika branscher.

Utbildning inom och/eller erfarenhet av B2B försäljning är förstås meriterande, liksom ett befintligt kontaktnät inom HR området. Din svenska är mycket god, både i tal och skrift och din engelska god. Tjänsten är på heltid, men kan också vara på deltid/som agent om du vill ta in Psytest’s produkter som erbjudanden i din portfölj.

Psytest utvecklar löpande innovativa produkter, så du har alltid något intressant att presentera. Tjänsten ger dig frihet under ansvar och möjlighet att dra nytta av din affärsförmåga i en spännande bransch. Kontoret ligger centralt i Malmö. Du kan också arbeta hemifrån, från valfri ort.

Skicka din ansökan till info@psytest.se. Eventuella frågor besvaras av Stefan Lindstam, 040-661 05 10.

 

Körkort: B körkort

Arbetstid: Heltid eller deltid

Lön: För heltidstjänst: Fast samt provision

 

Psytest AB är ett litet, innovativt företag som arbetar med psykologisk diagnostik för arbetslivet. Företaget grundades 2002. Verksamheten omfattar utveckling av, försäljning av och utbildning i arbetspsykologiska testmetoder (personlighets- och begåvningstest).

Dissertation om LSI!

Stefan Lindstam’s dissertation om LSI (FSI Führungsstilinventar på tyska) finns nu att beställa på amazon här. Boken är på tyska men undersökningarna som presenteras är gjorda i Sverige.

BP Plus

BP basprofil finns nu i en version med 21 logikfrågor insprängda. Dessa ger ett mått på numerisk och verbal slutledningsförmåga. BP Plus är inte tidsbegränsat och uppgifterna har ganska hög svårighetsgrad. Testpersoner berättar att det upplevs som omväxlande med de insprängda logikuppgifterna. Endast för övervakad administrering rekommenderas för BP Plus .

Utbildningar i psykologiska testmetoder

Psytest erbjuder tester att användas vid rekrytering och personalutvecklingUtbildningstillfällen för certifiering våren och hösten 2018

 

13/3  Psykometri & begåvningstest (grund)

14/3  LSI – Ledarstilsinventorium

15/3  BP – Basprofil

4/5  Uppföljning, BP – Basprofil (fm)

4/5  Uppföljning LSI – Ledarstilsinventorium (em)

2/10  Psykometri & begåvningstest (grund)

3/10  LSI – Ledarstilsinventorium

4/10  BP – Basprofil

14/11  Uppföljning, BP – Basprofil (fm)

14/11  Uppföljning LSI – Ledarstilsinventorium (em)

 

Pris: 4 000 kr exkl. moms/dag (2 000 kr exkl. moms/halvdag uppföljning)

Lunch, fika och utbildningsmaterial ingår.

 

En komplett certifieringsutbildning i respektive testverktyg omfattar 2,5 dagar (Psykometri & begåvningstest, BP el. LSI samt en halv uppföljningsdag). Om du är legitimerad psykolog eller tidigare har utbildat dig i ett testverktyg, behöver du inte delta i utbildningsdagen Psykometri & begåvningstest samt uppföljningsdagen.

Uppföljningsdagarna är alltid kostnadsfria för dig som redan är certifierad och betalar en årlig licens och vill fräscha upp dina kunskaper.

Även företagsinterna utbildningar kan ges.

Välkommen med din anmälan!

Kontakta oss gärna på info@psytest.se eller 040-661 05 10 om du har frågor kring våra utbildningar.

 

 

Share This