Din uppgift är att på ett övertygande och förtroendeingivande sätt visa personalchefer, HR-konsulter och personalansvariga hur de kan vässa sitt HR-arbete med Psytest’s unika testmetoder. Du arbetar självständigt med nykundsbearbetning: Du prospekterar, bokar dina egna möten, presenterar produkter i webmöten eller ute hos kund, offererar och följer upp fram till affär. Du får hjälp med produktutbildning, säljmaterial, rådgivning och viss administration. Kunderna finns i hela Sverige och i olika branscher.

Utbildning inom och/eller erfarenhet av B2B försäljning är förstås meriterande, liksom ett befintligt kontaktnät inom HR området. Din svenska är mycket god, både i tal och skrift och din engelska god. Tjänsten är på heltid, men kan också vara på deltid/som agent om du vill ta in Psytest’s produkter som erbjudanden i din portfölj.

Psytest utvecklar löpande innovativa produkter, så du har alltid något intressant att presentera. Tjänsten ger dig frihet under ansvar och möjlighet att dra nytta av din affärsförmåga i en spännande bransch. Kontoret ligger centralt i Malmö. Du kan också arbeta hemifrån, från valfri ort.

Skicka din ansökan till info@psytest.se. Eventuella frågor besvaras av Stefan Lindstam, 040-661 05 10.

 

Körkort: B körkort

Arbetstid: Heltid eller deltid

Lön: För heltidstjänst: Fast samt provision

 

Psytest AB är ett litet, innovativt företag som arbetar med psykologisk diagnostik för arbetslivet. Företaget grundades 2002. Verksamheten omfattar utveckling av, försäljning av och utbildning i arbetspsykologiska testmetoder (personlighets- och begåvningstest).

Share This