Full behörighet

Teckna abonnemang
 

Full behörighet

För att kunna registrera ett konto för full behörighet behöver du antingen vara leg. psykolog, ha gått en certifieringsutbildning hos Psytest eller vara certifierad i annan testmetod hos välrenommerad testleverantör, alternativt vara certifierad testanvändare av STP/EFPA.

Efter att du har registrerat dig och vi har godkänt din ansökan, lägger vi upp ett online-konto där du får tillgång till de valda metoderna.

För att kunna tolka testresultaten behöver du köpa en testmanual (pris mellan 250 och 950 kr). Om du går en certifieringsutbildning hos Psytest ingår manual.

Namn*

E-post*

Telefon*

Företag*

Adress* (Gata, gatunummer, box)

Postnummer*

Ort/ stad*

Faktureringsadress (ifall annan än ovan)

Land*

Utbildning*

Aktuell yrkesbeteckning*

Vänligen bifoga ett examensbevis nedan som styrker din utbildning. Ett alternativ är att istället ange ditt personnummer i fritext fältet så att vi kan stämma av mot socialstyrelsens register för legitimerade psykologer.

Fritext fält

Jag vill ha tillgång till följande metoder:

Jag garanterar att jag är leg. psykolog, har gått en certifieringsutbildning hos Psytest eller är certifierad i annan testmetod hos välrenommerad testleverantör, alternativt är certifierad testanvändare av STP/EFPA.

När jag ansöker om registrering för ett Onlinekonto godkänner jag att ni behandlar mina personuppgifter i enighet med Psytest´s integritetspolicy och den europeiska dataskyddsförordningen (GDPR).

(Skydd mot spam)

Vid frågor kontakta Psytest

 
Share This